Даниела Динева

Рецептите, които ще откриете тук, са вдъхновени от хората, от местата, които съм посетила и от живота.

Израснала съм в малък град в България, любовта ми към печивата датира от ученическите години. След училище се заравях в кухнята и приготвях поне една рецепта сладки.

Кулинарен блогър съм от повече от 10 години, любител фотограф, маркетинг експерт, майка на 3 малки момчета, пътешественик, гост-автор в различни печатни и дигитални медии, гост-лектор в кулинарно училище, участник с кулинарна работилница за деца на първия у нас ARTE Feastival 2021, който се проведе това лято.

Дълги години се борих с проблемното забременяване и една от целите ми е да направя този път на двойките по-лек, изпълнен с надежда и смисъл.
Майчинство е сбъднат сън, затова го приемам като мисия за взаимопомощ и подкрепа.

Всички каузи, свързани с деца не са ми чужди.

Интересувам се от дом, интериор, градинарство и как да създадем уют в дома и градината си. Ще се радвам в секцията Lifestyle да намерите полезни съвети.

През март 2021 излезе първата ми книга „С любов към десерта“, която се превърна в неизчерпаем източник на вдъхновение и best seller в българското онлайн пространство. Книгата е допечатвана 2 пъти и се радвам да бъде в ръцете на всеки любител на домашните десерти.

Можете да я поръчате от магазина.

Колаборация

Ако желаете да работя за вас като кулинарен стилист или фотограф, можете да разгледате портфолиото ми тук и да се свържете с мен на имейл [email protected], за да ви изпратя актуална презентация и ценова оферта

Моите услуги

  • Спонсорирани постове в моя блог и социалните медии – Instagram, Facebook, YouTube
  • Разработване на рецепта
  • Различни видове уъркшопи на тема кулинария
  • Детски работилници за събития и партита
  • Да бъда създател на съдържание за твоя бранд, блог или уебсайт – от фотография до създаване на текстове и управлението на социалния канал
  • Кулинарна фотография

Разработка на рецепта 

Ако искате вашият продукт да бъде включен в нова рецепта, можете да ми се доверите. Мога да създам изцяло нова рецепта с вашия продукт и да споделя с моите последователи, а вие да я използвате за вашия сайт или профил.

Уъркшоп

Ако организирате тиймбилдинг или частно парти, ме поканете да бъда част от него като инструктор. За мен е удоволствие да работя за вас.

Имам опит с кулинарни уъркшопи в кулинарно училище Food Connection, корпоративни събития за клиент Dr.Oetker, кулинарна работилница на фестивал ARTE Велинград 2021 г, детска кулинарна работилница ARTE Велинград 2022, презентация пред публика в Inter Expo Center, кулинарна работилница за деца за #НитоДенБезКнижки.  

Ако желаете да организирам детска кулинарна работилница за вашето дете и предстоящ рожден ден, пишете ми, за да го организираме заедно.

Уъркшоп в кулинарно училище Food Connection

Брандовете, които ми се доверяват

Close
© Copyright 2022. Hey Daniella
Close