Доставка, срокове и начини на плащане

Доставка

1.1 Стоките се доставят с куриерска фирма СПИДИ

1.2 При поръчка на даден артикул от сайта, системата автоматично изчислява цената на доставката.

1.3 Срокът на доставка е 2-3 работни дни. Поръчки, направени в петък се изпращат в понеделник.Всички поръчки се осъществяват през сайта heydaniella.com

1.4 При забележка или ако желаете автограф от автора на книгата „С любов към десерта“, моля впишете Вашия коментар в полето Забележка.

1.5 Поръчки не се изпълняват в неделя и през официални празници, доставки не се извършват през посочените дни.

1.6 Поръчки на стойност равна и по-висока от 150 лева, без значение от теглото на пратката се доставят безплатно до офис СПИДИ или адрес на клиента.

Цени

2.1 Всички цени в интернет магазина heyDaniella са за 1 брой, в български лева и с включен ДДС.

2.2 Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на цялата поръчка.

2.3 „Хей Даниела Хоум “ ЕООД си запазва правото да променя по всяко време цените на предлаганите в онлайн магазина heyDaniella продукти, без да е необходимо предварително да уведомява потребителите на интернет магазина за това. Клиентът плаща цената на избраните в поръчката продукти, валидна към монента на натискане на бутона „поръчай“.

Плащане

3.1. Засега предлагаме един начин на заплащане на Вашата поръчка:

Наложен платеж с пощенски паричен превод: към цената на поръчката се добавя % от нейната стойност. Тази сума се заплаща на куриерската фирма.  

– куриерска фирма СПИДИ: Такса наложен платеж с пощенски паричен превод при доставка до офис на Спиди – 0,6% от сумата по наложения платеж, но минимум 0,60 лева.

3.2 Съгласно Чл.3. /1/ от Наредба № Н-18 от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства,  когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод,извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи,или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги за извършената продажба не се издава фискален касов бон.

“СПИДИ” АД е лицензиран пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Когато заплатите на куриерската фирма вашата поръчка чрез наложен платеж с пощенски паричн превод вие ще получите разписка за прием на паричен превод. Този документ удостоверява Вашето плащане и е неразделна част от издадената от “Хей Даниела Хоум” ЕООД фактура. 

Рекламации и отказ от поръчка

4.1 Всеки наш клиент може да върне закупената стока в срок от 14 дни от получаването й ако тя е във вида, в който сме я изпратили, не е с нарушена опаковка в изправност е и не е използвана. По смисъла на чл. 55 от ЗЗП Вие имате възможност и право да се откажете от покупка на дадена стока в срок от 14 работни дни като единствено е необходимо да поемете разходите по връщането на продуктите.

4.2 Ако се случи стоката да е повредена е необходимо да поискате от куриера да ви изготви протокол за увредена пратка. Ако представител на куриерската фирма вече не е при вас, когато установите проблем в стоката е най-добре да ни позвъните или да ни пишете. Най-добре е да се свържете с нас за да ни дадете възможност да се погрижим за проблемните продукти и пратка. За нас винаги е важно клиентите ни да се чувстват доволни.

При покупка на книгата “С любов към десерта”

Къде другаде може да бъде открита книгата? 

Международна доставка 

Можем да изпратим книгата до всяка точка на света. За подробности ни пишете на [email protected]

Close
© Copyright 2022. Hey Daniella
Close